אפייה מלוחה

אפייה מלוחה
מאפה שמרים מדופדף בטעמים
מאפה שהוא חלום שהתגשם. שכבות דקות של בצק חמאתי- קריספי מבחוץ ורך מבפנים, באיזה טעם שנרצה! מתוק, מלוח, עדין, עם מילוי… בואו נשחק:)

אפייה מלוחה
לחם חלב טבעוני רך כמו ענן!
אני לא יודעת אם לאכול אותו או לישון עליו או להכין ממנו פרנצ' טוסט!! בכל מקרה זה מושלם.

אפייה מלוחה
5 הטעויות הכי נפוצות בשימוש בתנור!
זה נורא מתסכל לעקוב אחרי מתכון פשוט, להכניס את המאפה לתנור, לבוא להוציא אותו אחרי חצי שעה –
ולגלות שהוא כמעט לא נאפה, או שהוא אפוי מבחוץ ולא מבפנים, או שהוא נשרף, וכו'…
אם תשתמשו בחמשת הטיפים הפשוטים הבאים, אין שום סיבה שהשימוש הבא בתנור לא ילך חלק!

אפייה מלוחה
גרנולה מלוחה!
מאנצ' כיפי, טעים, ומלא חלבון, שאפשר לנשנש ככה לבדו, או כתוספת קראנצ'ית לסלט או גבינה או מה שתחליטו:) וזה כל כך קל!!

אוכל
לקט מתכוני שבועות + טיפים להכנת עוגת גבינה טבעונית!
כל המתכונים לחג במקום אחד! וכל הטיפים שיעזרו להגיע לעוגת גבינה מושלמת. פוסט חובה לקריאה לפני שבועות;)