אפייה טבעונית בקלות

לאפות עוגות טבעוניות טעימות

באפס מאמץ (כן, כי את קלאס)

קורס שילמד אותך את השיטות הכי פשוטות לאפייה טבעונית
ולהכין מאפים ועוגות שיגרמו לכולם ללקק את האצבעות – ממש בקלות.
בלי לחפש תחליפים מוזרים בחנויות טבע – אלא עם מצרכים שקל להשיג.
להכין אוכל טבעוני – זה כבר קל לך, או לפחות ברור אבל איכשהו עם אפייה (ובטח טבעונית) משהו לא עובד. ניסית מתכונים מהאינטרנט, אבל זה לא יוצא כמו שזה אמור
ואין לך ממש מושג למה או מה עשית לא נכון.

לפעמים העוגות קורסות ולפעמים לא אפויות
או שהן יוצאות דחוסות מידי.

ובכלל, המחשבה על לאפות משהו טבעוני
מרמזת לך שצריך מלא מרכיבים שאין בסופר,
וצריך ללכת לחפש עכשיו קציפת ציפורן טבעית (או שקר כלשהו אחר)
היית רוצה לאפות עוגות ומאפים
ללא ביצים ו/או מוצרי חלב
כאלה שיצאו גם יפים וגם ממש טעימים
ובלי שזה יהיה מאמץ מטורף
או שזה ייקח שעות.
חשוב לך לשדרג את הידע שלך בתחום
כדי להבין טוב יותר מה נכון ולא נכון לעשות,
ולא רק לקרוא מתכון, אלא להבין מה עומד מאחורי כל פעולה וכל רכיב,
כדי שבפעם הבאה העוגה תצא מושלמת, וגם יהיה לך ברור בדיוק למה וגם איזה שינויים ווריאציות עוד אפשר לעשות לאותו מתכון בקלות.

אם חשוב לך להפוך את האפייה לחוויה כיפית ולא מתסכלת

הגעת למקום הנכון!

קורס אפייה טבעונית בקלות!

קורס פרקטי שבו אלמד שלב אחרי שלב
איך להכין את המתכונים הכי טעימים ושימושיים שיש.
ומעבר לזה – הידע שלך ישתדרג באופן משמעותי,
הקורס יאפשר לך להבין מה המטרה של כל רכיב,
ולמה צריך לעשות כל פעולה,
ואיך כדאי לעשות אותה בצורה הטובה ביותר
כדי שהמתכון יצא מושלם.

תלמידות הקורס מספרות:

מה נלמד בקורס?

עבודה עם כל מתכון וכל תחליף

אין צורך לשאול יותר על כל מתכון במה אפשר לשנות את הרכיבים, כי בסוף הקורס יהיה לך ברור איך כל רכיב פועל ומה אפשרי.

הבנה של אפייה טבעונית

איך אפייה טבעונית עובדת בצורה הכי פשוטה שיש,  איך לגשת נכון למתכון ואיך לתקן טעויות תוך כדי ההכנה, לא צריך לשבור יותר את הראש בלנסות להבין למה המתכון לא עבד או למה הוא נאפה לא טוב.

טכניקה של שפים מקצועיים

איך למדוד, להכין, לתקן, ללוש, לרדד, למלא, לעצב ולאפות בצקים ומאפים בקלות. איך נכון לעבוד עם בלילה של עוגה, בצק של עוגיות, בצק שמרים, ועם הכלים השונים. 

בונוס

אני אלמד את כל הדרכים להכנת גבינות טבעוניות עם ובלי התססה, ומרכיבים שונים, איך להגיע לכל מרקם ולכל טעם בלי להסתבך, ואיך להשתמש בהן באפייה:)

מתכונים מגוונים

החל בעוגיות שונות, דרך עוגות טעימות, מאפים מלוחים ועד בצקי שמרים- תצאו עם מגוון עשיר של יכולות ומתכונים חדשים וטעימים, שניתן לשחק איתם בעוד דרכים רבות.

הצצה אל תוך הקורס המלא

תוכן הקורס: (יתווספו עוד שיעורים במהלך השנה)

שקופית קודמת
שקופית הבאה

ואם יש לי שאלה?

אני נותנת לך ליווי אישי וקבוצתי
אני מצרפת אותך לקבוצת פייסבוק בה נמצאים ונמצאות כל התלמידים והתלמידות בקורס
וניתן להצטרף גם לקבוצת הוואטסאפ שלנו
בהן ניתן להתייעץ, לשאול, לשתף וגם להשוויץ
ואני אישית עונה שם על שאלות והתלבטויות
ומוסיפה שם עוד תכנים, מתכונים וטיפים.

תלמידות הקורס מספרות:

למה דווקא הקורס של קוקי-כיף?

חוסך זמן – אני יודעת שאין לך זמן לבלות עכשיו שבוע במטבח, יש לך הרבה דברים אחרים בחיים, והיית רוצה שהאפייה תשתלב בתוך החיים בלי יותר מדי מאמץ. בקורס אני מלמדת אותך להכין מאפים סופר טעימים בכמה שפחות זמן ועבודה.
כל הידע בקורס וגם המענה בקבוצה יחסוך לך הרבה ניסוי וטעייה ומחקר, כלומר יחסוך לך עוד זמן יקר ועוגמת נפש.

כשיש כזה בסיס רחב ונכון של ידע ומתכונים פשוטים להכנה שתמיד עובדים ותמיכה בכל קושי לאורך הדרך- הביטחון במטבח נבנה בקלות ואפשר להתחיל לגשת לכל מתכון והכנה בקלילות ולקבל תוצאות יותר ויותר טובות בכל פעם, ועם הזמן גם לגשת למתכונים יותר מורכבים יותר בקלות.

אני מלווה אותך בדרך, עונה לך על כל שאלה, התלבטות או התייעצות. מבחינתי העוגה שלך היא העוגה שלי (חוץ מהקטע הזה של לאכול אותה אחר כך, זה רק שלך)

לא צריך מכשירים מיוחדים, לא צריך מוצרים מיוחדים שקשה למצוא, הכל הכי פשוט ונגיש כדי שכולם וכולן יוכלו ליהנות בקלות.

בונוסים שווים לרוכשים היום
שיגרמו לך ללקק את האצבעות!

אני אלמד את כל הדרכים להכנת גבינות טבעוניות עם ובלי התססה, ומרכיבים שונים, איך להגיע לכל מרקם ולכל טעם בלי להסתבך, ואיך להשתמש בהן באפייה:)
בשווי 189 ש"ח

ספר 100 המתכונים שלי + חוברות מתכונים מיוחדות לחגים כדי שתוכלי לשלוף אותן בכל עת מכל מכשיר. הספרים מכילים במצטבר כ210 מהמתכונים הכי מנוסים ופופולריים שלי שיתאימו לכל צורך- יום יום, חגים, ללא גלוטן, ראשונות, עיקריות, קינוחים וכו'. מתכונים נוחים שכל אחד ואחת יוכלו להכין, כולל קישורים לסרטוני ההכנה ולמידע נוסף, וכולל טיפים ומידע שימושי, וכל אפשרויות השינויים וההמרות.
בשווי 129 ש"ח
תקבלו חוברת מתכונים מעוצבת ונוחה של כל מתכוני הקורס, כדי שתוכלו להכין אותם בצורה קלה ופשוטה מתי שמתחשק
בשווי 60 ש"ח
– בהמשך ארחיב את הקורס עם שיעורים נוספים שאצלם ואצרף אליו, כדי שתלמדו עוד חומרים, טכניקות וסגנונות של אפייה טבעונית. כמובן שאז גם אעלה את מחיר הקורס.
עבורכם כל השיעורים האלה יתווספו אוטומטית לקורס מבלי שתצטרכו לעשות דבר או לשלם יותר.

יאללה, בואו נצא לדרך!

רוצה כבר השבוע להרשים את האורחים עם מאפים טבעונים וטעימים?

החבילה המלאה כוללת:

* הקורס המלא לאפייה טבעונית

* קבוצת וואטסאפ ופייסבוק אקסלוסיבית למענה על שאלות ותמיכה

* בונוסים שווים וייחודיים לנרשמי הקורס

ההשקעה בחבילה המלאה היא

ההשקעה בחבילה המלאה היא 1200 ש"ח

אבל בא לי שהקורס הזה יעזור

לכמה שיותר

אז החלטתי לשחרר אותו

ב792 ש"ח בלבד!

ובמיוחד בשבילך יש גם 10% הנחה וגם אופציה של

 

הטבה לזמן מוגבל ב-8 תשלומים של 89 ש"ח בלבד!

מלאו את הטופס ותועברו לדף תשלום
שם תזינו את קוד הקופון: הזדמנות

מיד לאחד התשלום – תקבלו גישה מיידית לקורס.

ההטבה תסתיים בעוד:

ימים
שעות
דקות
שניות
ההטבה הסתיימה

התחייבות מלאה - שום דבר לא נשרף!

כדי שתוכלו לצאת לדרך בראש שקט – אני רוצה להבטיח לכם שהפעם שום דבר לא ישרף, לא בתנור ולא בארנק, ולכן אני נותנת התחייבות מלאה להחזר כספי.
איך זה עובד?
אם תיישמו את שיעורי הקורס ולא תקבלו תוצאות טובות
או שתרגישו לא מרוצים/מרוצות או לא תרגישו שקיבלתם/ן ערך?

תקבלו החזר כספי מלא ממני
בהתחייבות!

נעים להכיר!

אני קונדיטורית במקצועי ובעלת תשוקה עזה למטבח. ב2012 למדתי קונדיטוריה באסטלה בזמן שסייעתי לקונדיטוריות במסעדות שף, ולאחר מכן עבדתי כמה שנים בתחום.
תוך כדי, כשפתחתי את ”קוקי כיף“ ב2014, התמקדתי בסדנאות אפייה לילדים  במטרה להראות שזה הרבה יותר קל ממה שזה נראה (כי אם ילד יכול, וכו').
זה לא חייב להיות מאיים וסופר-מדויק ומחושב ובלתי הפיך, לא צריך תואר בכימיה, הכל טוב. ואני תמיד אוהבת לשבור סטיגמות;)
ככה שכשעברתי לטבעונות ב2017- הפכתי את העסק לטבעוני,
והתמקדתי בלעזור לאנשים ונשים באופן אישי
לגשת אל המטבח הטבעוני בצורה הכי פשוטה וקלילה שיש
מבלי להתפשר על התוצאות וזה תמיד עובד;)
אני אוהבת תמיד למצוא עוד דרכים להנגיש את המטבח הטבעוני,
לכן גם יש לי בלוג מתכונים,
פודקאסט, סיורים והרצאות,
ומגוון של סדנאות.

תפריט נגישות

Scroll to Top