vegan freinly

בלוג מתכונים

כל המתכונים

סינון לפי

אפייה מלוחה

5 הטעויות הכי נפוצות בשימוש בתנור!

זה נורא מתסכל לעקוב אחרי מתכון פשוט, להכניס את המאפה לתנור, לבוא להוציא אותו אחרי חצי שעה –

ולגלות שהוא כמעט לא נאפה, או שהוא אפוי מבחוץ ולא מבפנים, או שהוא נשרף, וכו'…

אם תשתמשו בחמשת הטיפים הפשוטים הבאים, אין שום סיבה שהשימוש הבא בתנור לא ילך חלק!

קרא עוד »
אפייה מלוחה

גרנולה מלוחה!

מאנצ' כיפי, טעים, ומלא חלבון, שאפשר לנשנש ככה לבדו, או כתוספת קראנצ'ית לסלט או גבינה או מה שתחליטו:) וזה כל כך קל!!

קרא עוד »
גלילה למעלה

רוצה להתארח בבראנצ' טבעוני שווה, או ללמוד איך להכין מאפים של בראנצ'?

יש לו"ז חדש ומרגש של ארוחות וסדנאות!
אל תפספסו-