vegan freinly
0
0
Subtotal: 0.00 

אין מוצרים בסל הקניות.

אין מוצרים בסל הקניות.

עוגיות בראוניז טבעוניות ב10 דקות!

זמן הכנה: 10 דקות
זמן אפייה: 10 דקות
אין צורך במכשירים מיוחדים
קראנצ'יות מבחוץ ורכות מבפנים, ממצרכים פשוטים, בכלום עבודה.
אין מידע על מצרכים נדרשים לפוסט זה.
Print Friendly, PDF & Email
הכי פשוט
הכי טעים.
זה מוכיח את עצמו שוב ושוב.
 
העוגיות האלה שוות בקטע אחר
אם הן היו בטינדר הן היו מקבלות מאצ'ים כל היום
אם הן היו כלב היו מאמצים אותן ראשונות
אם הן היו בבחירות הן היו נבחרות לנהל את המדינה
 
הן קראנצ'יות מבחוץ ורכות מבפנים
בטעם עשיר של שוקולד
עם מלא חתיכות שוקולד נמסות
 
לוקח עשר דקות להכין אותן
ועשר דקות לאפות אותן
מהמצרכים הכי פשוטים שיש
 
והן מקמח כוסמין.
 
צריך להוסיף?

מצרכים

רטובים:
1/3 כוס (65 גרם) שמן צמחי
1/3 כוס (65 גרם) סוכר לבן
1/2 כוס (110 גרם) סוכר חום כהה
1/4 כוס (60 גרם) חלב סויה
כפית תמצית וניל
 
יבשים:
1/2 1 כוס (180 גרם) קמח כוסמין לבן
1/4 כוס (30 גרם) קקאו (לטעם שוקולד עמוק יותר הוסיפו עוד כף שטוחה)
1 כפית סודה לשתייה
קורט מלח
 
תוספות:
1/2 כוס (100 גרם) שוקולד ציפס/שוקולד קצוץ גס
 

אופן ההכנה

1. חממו תנור ל170 מעלות טורבו.
2. ערבבו בקערה את כל הרטובים בעזרת מטרפה למרקם אחיד. 
3. הוסיפו פנימה את היבשים וערבבו היטב בעזרת לקקן/כף עד למרקם בצקי אחיד.
4. הוסיפו את השוקולד וערבבו לפיזור אחיד.
5. רפדו מגשי תנור בנייר אפייה.
6. צרו כדורים אחידים (כ20 עוגיות) והניחו במרווחים של כ2 ס"מ על גבי נייר האפייה. ניתן להוסיף עוד שוקולד צ'יפס מעל העוגיות לקישוט.
7. הכניסו לתנור החם ל9 דקות, העוגיות יתפחו, יתפסו, ייסדקו ויתייבשו מלמעלה.
8. הוציאו והניחו להן לפחות 5 דקות להתקרר.
 
לפני שעולות השאלות- תרדו מטה לקרוא את ההערות;)

הערות והמרות

 כמובן שהרכבתי כאן את המרכיבים בקפידה כי הם הכי מתאימים לטעם שרציתי להשיג, וכל שינוי יוביל לתוצאה שונה.
 אני כותבת את ההמרות האפשריות, אבל קחו את זה בחשבון.

  • השילוב של הסוכרים אחראי על המרקם המושלם, אז אני ממליצה שלא להחליף.
  • אפשר להשתמש בחלב צמחי אחר
  • אפשר להשתמש בקמח לבן רגיל. אפשר להחליף לקמח מלא/כוסמין מלא, ולהוסיף טיפה חלב.
  • המתכון מבוסס על המתכון הזה של בלוגרית אמריקאית מהממת.

שתפו:

Email
Facebook
Pinterest
WhatsApp

42 מחשבות על “עוגיות בראוניז טבעוניות ב10 דקות!”

  1. Mariana bidart mazor

    This receipt is great !!!! All the time I am making this with my 2 years old daughter so easy and sooo tasty !!!! Thanks so much !!! 💖💖💖💖💖 now is part of the family’s menu

  2. האם ניתן להחליף את הסודה לשתייה במשהו, או שהיא חלק ממה שגורם לזה להיות טבעוני ועדיין להצליח?

    1. היי עינת
      אין שום קשר בין סודה לשתייה לבין טבעוני/לא טבעוני במקרה הזה, רק מדובר בהתפחה של העוגיות:) אפשר להחליף לאבקת אפייה ופשוט ההתפחה תיראה טיפה שונה.

  3. וואוו, נראה נהדר !
    אפשר לעבוד עם כף גלידה קפיצית במקום לכדרר ? או שהכידרור גורם לדחיסות של הבצק וזה מה שנדרש כאן ?

  4. מתכון מעולה, הכנתי כבר אינספור פעמים בדיוק כמו שהוא כתוב (וזה נדיר כי בדר"כ אני תמיד משנה!)
    יוצאות עוגיות מדהימות!!!!
    תודה רבה 🙂

  5. העוגיות טעימות מאוד אבל הן לא נפתחו לי אלא נשארו כדורים… מה עשיתי לא בסדר?

    1. הכוונה שהן לא תפחו בכלל?
      כנראה הבעיה בסודה לשתייה, או מעט מדי או שהיא לא טובה כבר..

    1. את יכול פשוט להחליף את הקמח לקמח לל"ג חליפי, זה אמור להיות בסדר. יש גם מתכון בבלוג לעוגיות בראוניז מקמח טף

  6. עשיתי כמה שינויים קלים במתכון ויצאו נהדר, קריספיות מבחוץ ופאדג׳יות מבפנים.
    -הוספתי שתי כפיות קפה מהולות במעט מים רותחים, מתוך סך כמות החלב.
    -הורדתי כף גדושה של קמח.
    -אפיתי כשמונה דקות ופיזרתי מלח גס מעל, עשיתי להן קצת ניתוח פלסטי עם כוס כשיצאו שיהיו עגולות ויפות 🙂
    תודה רבה על המתכון 💕

  7. הי,
    המון המון תודה על המתכון הזה- תמיד עובד ובהחלט המתכון לעוגיות הכי מוצלח שנתקלתי בו!!
    ניסיתי גם להכין עם חצי מכמות הקמח קמח קוקוס וחצי קמח כוסמת ויצא נהדר ועוד אופציה לל"ג. תודה רבה!!

  8. היי יקרה העוגיות טעימות מאוד (אך מאוד מתוקות, בפעם הבאה אפחית בכמות הסוכר), אבל הבצק יצא מאוד מאוד דביק וקשה לערבוב, מה שהקשה על ערבוב אחיד ולאחר מכן יצירת כדורים שווים, מה ניתן לעשות?

    1. היי:) נשמע שיש טעות כלשהי במדידה כי זה לא אמור לצאת ככה, אז קודם כל מאוד ממליצה לעבוד עם משקל, וגם במקרה כזה כדאי פשוט להוסיף קצת קמח ולערבב פנימה עד שנוצר בצק נוח.

  9. עוד מתכון עוגיות מושלם. אין אין על הבלוג שלך!!! העובדה שהמתכונים טעימים עם מצרכים הכי נגישים שיש שמתאימים לכולם❤️❤️ וגם ללא מוצרי חלב! שלי זה צורך בבית. תמיד את גם רושמת כמויות בגרמים ליד שזה נהדר ומקל על מי שצריך וכל רשימת ההערות והתחליפים למטה שפשוט עונה לי תמיד על השאלות🫠🫠🫠

  10. הסוכר לא נמס ומורגש קצת זה מבאס..
    ובחרתי לשים שמן זית , טעות..הטעם שלו דומיננטי
    טיפים איך להצליח פעם הבאה?

    1. היי
      השתמשת בסוכר לבן ובסוכר חום *כהה*?
      בכוונה השימוש הוא בהם כי הם נמסים לגמרי.. אם השתמשת בטעות בסוכר חם אחר אז הגיוני שהוא לא נמס.
      לגבי השמן זית- הוא יכול להיות נפלא באפייה מתוקה, אבל חשוב להשתמש בסוג עם טעם מעודן יותר, יש גם כאלה שממש רשום עליהם שהטעם מעודן/חזק.
      אם את חוששת תשתמשי בשמן מכל סוג אחר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים

תפריט נגישות

Scroll to Top

קורס חדש במחיר השקה מיוחד!

אם בא לך ללמוד אחת ולתמיד איך לאפות 
מטעמים טבעוניים מעולים
בקלות רבה
בלי חומרי גלם הזויים או מיכשור מקצועי
עם כל הידע שיעזור לך להצליח בכל פעם
ולקבל עצמאות וביטחון במטבח-

יש לי את הפיתרון בשבילך.

הקורס הדיגיטלי הכי מושקע ומקיף שלי בהשקה כרגע
ואני מציעה אותו במחיר מיוחד עד ה22.2