vegan freinly
20210304_123337

עוגיות בראוניז טבעוניות ב10 דקות!

20210304_123337

עוגיות בראוניז טבעוניות ב10 דקות!

זמן הכנה: 10 דקות
זמן אפייה: 10 דקות
אין צורך במכשירים מיוחדים
קראנצ'יות מבחוץ ורכות מבפנים, ממצרכים פשוטים, בכלום עבודה.
אין מידע על מצרכים נדרשים לפוסט זה.
הכי פשוט
הכי טעים.
זה מוכיח את עצמו שוב ושוב.
 
העוגיות האלה שוות בקטע אחר
אם הן היו בטינדר הן היו מקבלות מאצ'ים כל היום
אם הן היו כלב היו מאמצים אותן ראשונות
אם הן היו בבחירות הן היו נבחרות לנהל את המדינה
 
הן קראנצ'יות מבחוץ ורכות מבפנים
בטעם עשיר של שוקולד
עם מלא חתיכות שוקולד נמסות
 
לוקח עשר דקות להכין אותן
ועשר דקות לאפות אותן
מהמצרכים הכי פשוטים שיש
 
והן מקמח כוסמין.
 
צריך להוסיף?

מצרכים

רטובים:
1/3 כוס (65 גרם) שמן צמחי
1/3 כוס (65 גרם) סוכר לבן
1/2 כוס (110 גרם) סוכר חום כהה
1/4 כוס (60 גרם) חלב סויה
כפית תמצית וניל
 
יבשים:
1/2 1 כוס (180 גרם) קמח כוסמין לבן
1/4 כוס (30 גרם) קקאו (לטעם שוקולד עמוק יותר הוסיפו עוד כף שטוחה)
1 כפית סודה לשתייה
קורט מלח
 
תוספות:
1/2 כוס (100 גרם) שוקולד ציפס/שוקולד קצוץ גס
 

אופן ההכנה

1. חממו תנור ל170 מעלות טורבו.
2. ערבבו בקערה את כל הרטובים בעזרת מטרפה למרקם אחיד. 
3. הוסיפו פנימה את היבשים וערבבו היטב בעזרת לקקן/כף עד למרקם בצקי אחיד.
4. הוסיפו את השוקולד וערבבו לפיזור אחיד.
5. רפדו מגשי תנור בנייר אפייה.
6. צרו כדורים אחידים (כ20 עוגיות) והניחו במרווחים של כ2 ס"מ על גבי נייר האפייה. ניתן להוסיף עוד שוקולד צ'יפס מעל העוגיות לקישוט.
7. הכניסו לתנור החם ל9 דקות, העוגיות יתפחו, יתפסו, ייסדקו ויתייבשו מלמעלה.
8. הוציאו והניחו להן לפחות 5 דקות להתקרר.
 
לפני שעולות השאלות- תרדו מטה לקרוא את ההערות;)

הערות והמרות

 כמובן שהרכבתי כאן את המרכיבים בקפידה כי הם הכי מתאימים לטעם שרציתי להשיג, וכל שינוי יוביל לתוצאה שונה.
 אני כותבת את ההמרות האפשריות, אבל קחו את זה בחשבון.

  • השילוב של הסוכרים אחראי על המרקם המושלם, אז אני ממליצה שלא להחליף.
  • אפשר להשתמש בחלב צמחי אחר
  • אפשר להשתמש בקמח לבן רגיל. אפשר להחליף לקמח מלא/כוסמין מלא, ולהוסיף טיפה חלב.
  • המתכון מבוסס על המתכון הזה של בלוגרית אמריקאית מהממת.

שתפו:

Email
Facebook
Pinterest
WhatsApp

32 מחשבות על “עוגיות בראוניז טבעוניות ב10 דקות!”

  1. Mariana bidart mazor

    This receipt is great !!!! All the time I am making this with my 2 years old daughter so easy and sooo tasty !!!! Thanks so much !!! 💖💖💖💖💖 now is part of the family’s menu

  2. האם ניתן להחליף את הסודה לשתייה במשהו, או שהיא חלק ממה שגורם לזה להיות טבעוני ועדיין להצליח?

    1. היי עינת
      אין שום קשר בין סודה לשתייה לבין טבעוני/לא טבעוני במקרה הזה, רק מדובר בהתפחה של העוגיות:) אפשר להחליף לאבקת אפייה ופשוט ההתפחה תיראה טיפה שונה.

  3. וואוו, נראה נהדר !
    אפשר לעבוד עם כף גלידה קפיצית במקום לכדרר ? או שהכידרור גורם לדחיסות של הבצק וזה מה שנדרש כאן ?

  4. מתכון מעולה, הכנתי כבר אינספור פעמים בדיוק כמו שהוא כתוב (וזה נדיר כי בדר"כ אני תמיד משנה!)
    יוצאות עוגיות מדהימות!!!!
    תודה רבה 🙂

  5. העוגיות טעימות מאוד אבל הן לא נפתחו לי אלא נשארו כדורים… מה עשיתי לא בסדר?

    1. הכוונה שהן לא תפחו בכלל?
      כנראה הבעיה בסודה לשתייה, או מעט מדי או שהיא לא טובה כבר..

    1. את יכול פשוט להחליף את הקמח לקמח לל"ג חליפי, זה אמור להיות בסדר. יש גם מתכון בבלוג לעוגיות בראוניז מקמח טף

  6. עשיתי כמה שינויים קלים במתכון ויצאו נהדר, קריספיות מבחוץ ופאדג׳יות מבפנים.
    -הוספתי שתי כפיות קפה מהולות במעט מים רותחים, מתוך סך כמות החלב.
    -הורדתי כף גדושה של קמח.
    -אפיתי כשמונה דקות ופיזרתי מלח גס מעל, עשיתי להן קצת ניתוח פלסטי עם כוס כשיצאו שיהיו עגולות ויפות 🙂
    תודה רבה על המתכון 💕

  7. הי,
    המון המון תודה על המתכון הזה- תמיד עובד ובהחלט המתכון לעוגיות הכי מוצלח שנתקלתי בו!!
    ניסיתי גם להכין עם חצי מכמות הקמח קמח קוקוס וחצי קמח כוסמת ויצא נהדר ועוד אופציה לל"ג. תודה רבה!!

להגיב על בר ביטול התגובה

האימייל לא יוצג באתר.

מתכונים נוספים

גלילה למעלה

בואו לוובינר שלי בחינם!

רוצה להצליח לבשל יותר?

די לשעות על גבי שעות במטבח
די לתסכול ולייאוש
די להסתכל על המטבח כעל האויב

יש לי את השיטה המנצחת 
לבשל מקסימום דבירם במינימום זמן
ואפילו בהנאה

והחלטתי לחשוף אותה בחינם.
(יש גם אופציה להקלטה)

בא לך שייק שווה?

עוד לא ראית את חוברת השייקים שלי??

חוברת שלמה של מתכונים לשייקים וסמוד'י בולז
במגוון טעמים
עם פירוט על ערכים תזונתיים
עם מתכון בונוס לאייסקפה
עם מדריך מקיף להרכבת השייק המושלם!
בחינם כמובן:)

איך להפסיק לפחד מבצק מבלי לצאת מהבית, ובלי להשקיע המון כסף, זמן ומאמץ?
הצטרפו לאתגר הבצק!

ב28 יום תלמדו להכין
4 מתכוני בסיס מ4-5 רכיבים,
תצטרכו להשקיע בזה רק 4 שעות בטוטאל
ולהשתמש רק בקערה, כף ותנור.

בלי ללכלך את כל המטבח, בלי צורך בניסיון קודם, הכי פשוט שיש.