vegan freinly
0
0
Subtotal: 0.00 

אין מוצרים בסל הקניות.

אין מוצרים בסל הקניות.

קוסקוס כרובית! קל, מהיר וטעים.

זמן הכנה: 30 דקות
זמן בישול: 15 דקות
רמת קושי: קל
מעבד מזון
תוספת קלילה וכיפית לכל תבשיל.
אין מידע על מצרכים נדרשים לפוסט זה.
Print Friendly, PDF & Email

קוסקוס מכרובית??

בדיוק מהדברים שאני בדרך כלל צוחקת עליהם..
אבל הלקוחה שאני בונה לה תכנית של מתכונים – לא יכולה לאכול אורז, וחשבתי שזו תהיה תוספת מגניבה לתבשילים מדי פעם…
אז ניסיתי את זה לצד מרק העדשים, ויצא מעולה!

הפתיע לטובה ברמות,
אז נראה לי ראוי להעלות את המתכון,
שהוא סופר פשוט ומהיר…

תיהנו;)

כלים לרכישה-

מצרכים

כף שמן
1 כרובית
חצי כפית מלח
רבע כוס מים

אופן ההכנה

שטפו וחתכו את הכרובית לפרחים. הכניסו למעבד מזון וטחנו בפולסים בזהירות עד לקבלת פירורים.
חממו כף-שתיים שמן זית בסיר והוסיפו פנימה את פירורי הכרובית. ערבבו היטב, הוסיפו חצי כפית מלח ורבע כוס מים וערבבו שוב. המשיכו לערבב במשך כמה דקות עד שהמים מתאדים והכרובית מתרככת. כבו את האש. הגישו:)

הערות והמרות

 כמובן שהרכבתי כאן את המרכיבים בקפידה כי הם הכי מתאימים לטעם שרציתי להשיג, וכל שינוי יוביל לתוצאה שונה.
 אני כותבת את ההמרות האפשריות, אבל קחו את זה בחשבון.

שתפו:

Email
Facebook
Pinterest
WhatsApp

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים

תפריט נגישות

Scroll to Top