vegan freinly
0
0
Subtotal: 0.00 

אין מוצרים בסל הקניות.

אין מוצרים בסל הקניות.

כדורי שוקולד טבעוניים ללא גלוטן מ3 רכיבים!

זמן הכנה: 30 דקות
רמת קושי: קל
אין צורך במכשירים מיוחדים
כדורי שוקולד איכותיים וטעימים ממה שתבחרו, בטעם שתבחרו, שתמיד עושים את העבודה:)
אין מידע על מצרכים נדרשים לפוסט זה.
Print Friendly, PDF & Email

עוד מתכון שנוצר
ממה שיש בבית..

ממשיכה ליצור במטבח הקטן בבולגריה
שאין בו בלנדר או מעבד מזון 
שהכל בו בסיסי, גם המצרכים בסופר..

התחשק לי ליצור משהו שהוא בין טראפלס לכדורי שוקולד
שהוא בסיסי אבל מוצלח מאוד
שהוא ללא גלוטן
שיש בו חלבון!
ושיעזור לי לסיים את המצרכים במטבח לפני שאנחנו עוברים ליעד הבא;)

וככה נולדו כדורי שוקולד-חמאת בוטנים

שבאותה הקלות יכולים להיות כדורי שוקולד-טחינה או שוקולוז או מה שתרצו..

אני מפרטת את כל האפשרויות בהערות
לא תאמינו כמה זה קל…

תהנו:)

כלים לרכישה-

מצרכים

100 גרם (1/2 כוס) שוקולד מריר 
125 גרם (1/2 כוס) *חמאת בוטנים
60 גרם (1/2 כוס) קמח *שיבולת שועל

קורט מלח (לא חובה)
כמה כפות קקאו לציפוי (לא חובה)

אופן ההכנה

1. מדדו לקערה את השוקולד וחמאת הבוטנים וחממו במיקרו 30 שניות. ערבבו היטב (רצוי בעזרת מטרפה) עד שהכל נמס לחלוטין (חממו עוד כמה שניות אם זה לא נמס).
2. מדדו פנימה את הקמח (והמלח) וערבבו היטב (רצוי בעזרת לקקן) עד למרקם אחיד. כסו והעבירו למקרר ל30-60 דקות להתייצבות.
3. צרו כדורים מהתערובת, וגלגלו בציפוי אם תרצו (פירוט בהערות) ולצלחת/כלי.
4. שמרו במקרר, ניתן לאכול קר/בטמפרטורת החדר, וניתן לאחסן בהקפאה לטווח ארוך.

לפני שעולות השאלות, קראו את ההערות…

הערות והמרות

 כמובן שהרכבתי כאן את המרכיבים בקפידה כי הם הכי מתאימים לטעם שרציתי להשיג, וכל שינוי יוביל לתוצאה שונה.
 אני כותבת את ההמרות האפשריות, אבל קחו את זה בחשבון.
  • לטעמים אחרים ניתן להשתמש בממרחים אחרים- טחינה, חמאת אגוזים אחרת, ממרח שוקולד, ממרח לוטוס, וכו'.
  • אם תשתמשו בחמאת אגוזים 100% טבעית- אני ממש ממליצה על המלח, אם תשתמשו בממרח עם חומרי טעם אין צורך.
  • ניתן לטחון שיבולת שועל לבד לאבקה
  • במקרים של צליאק או אלרגיה לגלוטן תשתמשו בשיבולת שועל ללא גלוטן
  • ניתן להחליף קמח שיבולת שועל בקמח שקדים/ שומשום/ קמח קוקוס/ פירורי עוגיות או עוגות/ אגוזים קצוצים.
  • אני ציפיתי את הכדורים בקקאו, ניתן לצפות אותם בסוכריות צבעוניות/שבבי קוקוס/קמח שקדים/שומשום- בהתאם לטעמים או לרצון או למה שיש.. אפשר גם לוותר על הציפוי.
  • אם אין לך כוח לכדרר- אפשר פשוט לשפוך את התערובת לתבנית קטנה, להקפיא לשעה ואז לחתוך לקוביות (ולצפות או לא).
  • בטח תאהבו גם את המתכון שלי לחטיף קורנפלקס מ3 רכיבים
  • לחוברת מתכונים חינמית לכל המשפחה לחצו כאן.
  • להמלצות על כלים שישדרגו לך את המטבח כנסו לכאן:)

שתפו:

Email
Facebook
Pinterest
WhatsApp

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים

תפריט נגישות

Scroll to Top

קורס חדש במחיר השקה מיוחד!

אם בא לך ללמוד אחת ולתמיד איך לאפות 
מטעמים טבעוניים מעולים
בקלות רבה
בלי חומרי גלם הזויים או מיכשור מקצועי
עם כל הידע שיעזור לך להצליח בכל פעם
ולקבל עצמאות וביטחון במטבח-

יש לי את הפיתרון בשבילך.

הקורס הדיגיטלי הכי מושקע ומקיף שלי בהשקה כרגע
ואני מציעה אותו במחיר מיוחד עד ה22.2