vegan freinly
0
0
Subtotal: 0.00 

אין מוצרים בסל הקניות.

אין מוצרים בסל הקניות.

פנקייק בננה דאבל שוקולד טבעוני

זמן הכנה: 15 דקות
זמן בישול: 20 דקות
רמת קושי: קל
אין צורך במכשירים מיוחדים
פנקייק שוקולדי מושלם קליל להכנה
אין מידע על מצרכים נדרשים לפוסט זה.
Print Friendly, PDF & Email

אני עדין בבנסקו, בולגריה,
עם מטבח קטן וחמוד.

הצלחתי כבר להצטייד במספיק חומרי גלם וכלים כדי להצליח ליצור לי מתכונים טעימים,
אפילו קניתי לי מיני-בלנדר מתוק,
ונהיה לי חשק לפנקייק שוקו-בננה.

הכנתי, יצא מושלם, טרפתי,

ועכשיו תורך.

אפשר להכין גם בלי בלנדר, ועם רכיבים אחרים לגמרי אם תתעקשו.. 
הכל מפורט בהערות;)

אל תשכחו לעקוב אחרי באינסטגרם כדי לראות את כל מעללי בחו"ל ואת כל מה שמצפה לך בקרוב;)

תהנו!

מצרכים

ל10 פנקייקים בערך

1/2 1 כוס (360 גרם) חלב סויה לא ממותק
2 כפות (30 גרם) חמאת בוטנים
1 בננה בשלה
2 כפות (40 גרם) מייפל
1/2 1 כוס (210 גרם) קמח מלא
1/4 כוס (30 גרם) קקאו
2 כפיות אבקת אפייה
1/4 כפית מלח
60 גרם שוקולד מריר קצוץ/ שוקולד צ'יפס

אופן ההכנה

מדדו את כל המצרכים- מלבד השוקולד- *לבלנדר וטחנו למרקם אחיד. הניחו בצד לעשר דקות. ערבבו פנימה את השוקולד.
חממו מעט שמן במחבת. כשהמחבת חמה, שפכו פנימה בלילה לפנקייק אחד. כשנוצרות בועות למעלה- הפכו את הפנקייק לעוד כמה דקות והורידו מהמחבת. המשיכו כך ושימו לב- אם המחבת מעלה עשן/הפנקייק נשרף או נעשה מהר מדי- סימן שצריך להנמיך את האש או להוסיף מעט שמן. צריך להוריד ולהעלות את האש מדי פעם.

הערות והמרות

 כמובן שהרכבתי כאן את המרכיבים בקפידה כי הם הכי מתאימים לטעם שרציתי להשיג, וכל שינוי יוביל לתוצאה שונה.
 אני כותבת את ההמרות האפשריות, אבל קחו את זה בחשבון.
  • ניתן להחליף לאיזה קמח חיטה שתרצו, כוסמין/לבן/מלא.
  • ניתן להשתמש באיזה חלב צמחי שתרצו
  • ניתן להחליף חמאת בוטנים בחמאת שקדים או בכל ממרח אחר, או בכף שמן כלשהו (או להוריד לגמרי אם ממש תרצו)
  • ניתן להחליף בננה בבטטה/דלעת/תפוח מבושלים, או ברסק תפוחים- 100 גרם או שליש כוס. או להחליף בעוד 60 גרם/רבע כוס חלב צמחי.
  • ניתן להחליף מייפל בסירופ אגבה או בסוכר באותו משקל.
  • ניתן להחליף קקאן בקמח באותו משקל.
  • ניתן להכין בלי שוקולד או עם תוספות אחרות.
  • לגרסה ללא גלוטן נסו להחליף את הקמח לשילוב של קמח שיבולת שועל/כוסמת עם קמח שקדים.
  • מומלץ כמובן להגיש עם מייפל!
  • *אם אין בלנדר אפשר לערבב ידנית- צריך למעוך את הבננה היטב עם מזלג, לערבב עם מטרפה יחד עם החלב, המייפל והשמן, ואז להוסיף את כל השאר ולערבב היטב למרקם אחיד. גם במקרה הזה לתת מנוחה לבלילה. אם נוצרים גושי קמח, כדאי לערבב שוב לאחר המנוחה, הם נעלמים יותר בקלות.

שתפו:

Email
Facebook
Pinterest
WhatsApp

2 מחשבות על “פנקייק בננה דאבל שוקולד טבעוני”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים

תפריט נגישות

Scroll to Top

קורס חדש במחיר השקה מיוחד!

אם בא לך ללמוד אחת ולתמיד איך לאפות 
מטעמים טבעוניים מעולים
בקלות רבה
בלי חומרי גלם הזויים או מיכשור מקצועי
עם כל הידע שיעזור לך להצליח בכל פעם
ולקבל עצמאות וביטחון במטבח-

יש לי את הפיתרון בשבילך.

הקורס הדיגיטלי הכי מושקע ומקיף שלי בהשקה כרגע
ואני מציעה אותו במחיר מיוחד עד ה22.2