vegan freinly
0
0
Subtotal: 0.00 

אין מוצרים בסל הקניות.

אין מוצרים בסל הקניות.

חטיפי גרנולה שוקו-בננה טבעוניים!

זמן הכנה: 20 דקות
זמן אפייה: 30 דקות
רמת קושי: קל
אין צורך במכשירים מיוחדים
חטיף אנרגיה פשוט וטעים שירים אותך במהלך היום!
אין מידע על מצרכים נדרשים לפוסט זה.
Print Friendly, PDF & Email

יש גרנולה שוקו-בננה שניסיתי ליצור שוב ושוב בקופנגן
אבל היה לי שם טוסטר אובן מעפן
ולא היה שם ממתיק נוזלי
אז זה לא שיקף את המציאות..
אבל אז גם בבית לא יצא לי כמו שרציתי
והבנתי שמה שמתקבל דווקא מושלם כחטיף!!

וזה אכן מושלם.

לא צריך לקנות יותר!!
אפשר להכין חטיף אנרגיה טעים וכיפי בקלות ולקחת בתיק ליום ארוך בחוץ:)

לכל האפשרויות מבחינת רכיבים ומרקם- קראו את ההערות בסוף.

כלים לרכישה-

מצרכים

ל8 חתיכות גדולות

2 כוסות שיבולת שועל עבה
חצי כוס אגוזי מלך קצוצים גס
חצי כפית קינמון
רבע כפית מלח
3 כפות קקאו
1/4 כוס סילאן/מייפל
2 כפות שמן
כפית תמצית וניל
בננה מעוכה
1/3 כוס שוקולד צ'יפס/ שוקולד קצוץ גס

אופן ההכנה

חממו תנור ל170 מעלות טורבו.
ערבבו בקערה- שיבולת שועל, אגוזי מלך, קינמון, מלח וקקאו.
הוסיפו את כל שאר הרכיבים (סילאן, שמן, תמצית וניל, בננה ושוקולד) וערבבו היטב למרקם אחיד.
חלקו את התערובת ל8 והניחו על גבי נייר האפייה (בעזרת כף, לקקן או כף קפיצית לגלידה).
מעכו וסדרו כל חלק לצורה מלבנית של חטיף. אפשר להרטיב קצת את הידיים או להיעזר בכף/לקקן.
הכניסו לתנור החם ל15 דקות, סובבו את המגש ואפו 15 דקות נוספות.
הוציאו והניחו לזה להצטנן.
העבירו לכלי אטום.

הערות והמרות

 כמובן שהרכבתי כאן את המרכיבים בקפידה כי הם הכי מתאימים לטעם שרציתי להשיג, וכל שינוי יוביל לתוצאה שונה.
 אני כותבת את ההמרות האפשריות, אבל קחו את זה בחשבון.
  • – החטיפים יוצאים קראנצ'יים מבחוץ ורכים מבפנים. יותר זמן אפייה = יותר קראנצ', ולהיפך. וככל שיהיו דקים יותר הם יהיו יותר קראנצ'יים.
    – אם תחליפו לשיבולת שועל דקה זה יעבוד אך ייצא פחות קראנצ'י.
    – אפשר החליף אגוזי מלך לאגוזים אחרים.
    – כל שמן יעבוד.
    – המתיקות לא חזקה, למתיקות יותר מורגשת כדאי להוסיף כף נוספת של ממתיק או להוריד כף קקאו אחת.
    – אפשר לוותר על תמצית וניל, מלח וקינמון.
    – השתדלו להשתמש בבננה כמה שיותר בשלה ורכה. אפשר להשתמש בבננה שהופשרה מהקפאה ואז החטיפים ייצאו קצת יותר רכים.
  • אם תתעקשו לוותר על הבננה- ניתן להחליף אותה בממקרח טעים כמו חמאת שקדים/טחינה או משהו אחר- כ1/3 כוס/80 גרם.
    – אפשר לוותר על השוקולד.
    – אפשר להכין כעוגיות-
  • קחו בחשבון שאם תכינו בגודל קטן יותר (יותר יחידות מ8) תצטרכו לקצר את זמן האפייה בהתאם
  • בטח תאהבו גם את המתכון לחטיפי גרנולה רגילים:)
  • או את המתכון לגרנולה שוקו-בננה
  • ואת המתכון לפנקייק שוקו-בננה

שתפו:

Email
Facebook
Pinterest
WhatsApp

2 מחשבות על “חטיפי גרנולה שוקו-בננה טבעוניים!”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים

תפריט נגישות

Scroll to Top

קורס חדש במחיר השקה מיוחד!

אם בא לך ללמוד אחת ולתמיד איך לאפות 
מטעמים טבעוניים מעולים
בקלות רבה
בלי חומרי גלם הזויים או מיכשור מקצועי
עם כל הידע שיעזור לך להצליח בכל פעם
ולקבל עצמאות וביטחון במטבח-

יש לי את הפיתרון בשבילך.

הקורס הדיגיטלי הכי מושקע ומקיף שלי בהשקה כרגע
ואני מציעה אותו במחיר מיוחד עד ה22.2