vegan freinly
0
0
Subtotal: 0.00 

אין מוצרים בסל הקניות.

אין מוצרים בסל הקניות.

עוגיית שוקולד צ'יפס ענקית טבעונית שתמיד עובדת, ממה שיש בבית

זמן הכנה: 15 דקות
זמן אפייה: 15 דקות
רמת קושי: קל
אין צורך במכשירים מיוחדים
הדרך לאכול מגש שלם ולומר שרק אכלת עוגיה אחת;) עוגיה כיפית שתמיד עובדת, רק עם כף וקערה ועם איזה מצרכים שיש בבית. מהירה ופשוטה להכנה, ותמיד טעימות.
אין מידע על מצרכים נדרשים לפוסט זה.
Print Friendly, PDF & Email

עוד מתכון שנוצר
עקב התנאים שלי במטבח הזה..

יש כאן תנור,
אבל אין תבניות,
ועד שמצאתי תבנית חד"פ בחנות-
זה היה רק מאלומיניום ורק ענק..
ולא התחשק לי שוב לגלגל עוגיות,
ואז ראיתי סרטון באינסטגרם שעשה לי חשק ל…

עוגייה אחת ענקית!!

פשרה מושלמת בדרך לעוגה;)

הלכתי שוב על הקו של-
מינימום מצרכים + הכי בסיסיים שיש + מה שתמיד עובד
גם בשבילי, וגם בשבילך;)

ושוב יצא מעולה ואני לא מפסיקה לנשנש את זה…

בזכות הרכיבים שבחרתי ושאפיתי אותה כמה דקות 'יותר מדי' יצאה לי עוגייה קראנצ'ית שזה כיף גדולללל אבל פירטתי בהערות איך אפשר לשחק עם המרקם (והרכיבים, זה בא ביחד;)

אז תצטיידו בקערה וכף ובמה שיש בבית ותדליקו את התנור.

יצאנו לדרך

כלים לרכישה-

מצרכים

50 גרם (1/4 כוס) שמן
45 גרם (3 כפות מדידה) חלב צמחי
90 גרם (1/2 כוס פחות כף) סוכר חום דמררה
140 גרם (1 כוס) קמח מלא
3/4 כפית אבקת אפייה
1/4 כפית מלח
90 גרם שוקולד מריר קצוץ גס

אופן ההכנה

1. הדליקו תנור על 170 מעלות טורבו (או 180 מעלות סטטי)
2. ערבבו בקערה את השמן, חלב וסוכר. הוסיפו פנימה את הקמח, אבקת אפייה ומלח וערבבו היטב לקבלת בצק אחיד. (אם הוא יבש/מתפורר הוסיפו מעט חלב, אם הוא דביק הוסיפו מעט קמח)
3. הוסיפו את השוקולד וערבבו מעט רק לפיזור אחיד (אפשר להשאיר חלק בצד לקישוט הסופי).
4. רפדו מגש אפייה בנייר אפייה. העבירו לשם את הבצק ושחקו בו עם הידיים לקבלת עוגייה אחת גדולה במרכז (קשטו בשוקולד שנותר לאיזון).
5. הכניסו לתנור ל15 דקות בערך, עד שהשוליים יתחילו להזהיב (או קצת פחות אם תרצו אותה רכה יותר).
6. הניחו לה להתקרר 5 דקות, ותתקפו.

לפני שעולות השאלות, קראו את ההערות…

הערות והמרות

 כמובן שהרכבתי כאן את המרכיבים בקפידה כי הם הכי מתאימים לטעם שרציתי להשיג, וכל שינוי יוביל לתוצאה שונה.
 אני כותבת את ההמרות האפשריות, אבל קחו את זה בחשבון.

– השתמשו באיזה שמן, חלב וקמח שתרצו. (אפשר גם מים במקום חלב)
– אפשר להשתמש בסודה לשתייה במקום אבקת אפייה.
– מתקבלת עוגייה קריספית יחסית (המרכז תמיד קצת רך יותר). אם תרצו עוגייה רכה יותר- החליפו לסוכר חום כהה באותו משקל, או לשילוב של סוכר לבן עם כף-שתיים מייפל/סילאן/אגבה. (אפשר גם סוכרים אחרים, כמו שאפשר להבין זה משנה את המרקם)
– זאת הכמות הכי נמוכה של סוכר שאפשר, באמת. המתיקות יוצאת מאוזנת.
– אפשר להחליף שוקולד לשוקולד-צ'יפס או לאגוזים או כל תוספת אחרת או לשלב כמה.

שתפו:

Email
Facebook
Pinterest
WhatsApp

2 מחשבות על “עוגיית שוקולד צ'יפס ענקית טבעונית שתמיד עובדת, ממה שיש בבית”

  1. דיקלה קרלסן

    היי
    הבת שלי (בת 11)מכורה לאתר שלך, אתמול בערב רצינו משהו מתוק והיא אפתה לנו את העוגייה המושלמתתתתת הזאת!!! לא נשאר פירור

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים

תפריט נגישות

Scroll to Top

קורס חדש במחיר השקה מיוחד!

אם בא לך ללמוד אחת ולתמיד איך לאפות 
מטעמים טבעוניים מעולים
בקלות רבה
בלי חומרי גלם הזויים או מיכשור מקצועי
עם כל הידע שיעזור לך להצליח בכל פעם
ולקבל עצמאות וביטחון במטבח-

יש לי את הפיתרון בשבילך.

הקורס הדיגיטלי הכי מושקע ומקיף שלי בהשקה כרגע
ואני מציעה אותו במחיר מיוחד עד ה22.2