לבשל אוכל טבעוני, טעים, בריא
בממש מעט זמן
עם רכיבים שקיימים בכל בית

בסדנה מותאמת אישית אלמד אותך איך: 
לבשל מתכונים שמתאימים בדיוק עבורך,
לייעל את הזמן מטבח,
ולעשות את זה ממש בקלות, בכיף ובזמן קצר.

"אני כל הזמן חוזרת על עצמי, מבשלת שוב ושוב את אותה מנה- אורז, פירה, סלט ובמקרה הטוב – טופו מבושל עם תבלינים. אין לי גיוון"

"האצבע הקלה על הוולט והתן ביס עובדת שעות נוספות, למרות שאני יודעת שזה לא הכי בריא, ובטח שלא חסכוני"

"אבל אין לי זמן, באמת, אין לי זמן עכשיו להנביט שעות כל מיני קטניות, ולהתחיל לטפל בהן כאילו הם הילדים שלי! אני רוצה לבשל בקלות אוכל בריא בלי לבלות שעות במטבח, ולא עוד פעם טבעול מהשקית או כל מיני מעובדים שונים"

אני ממש מבינה!

אנחנו חיים בעידן בו כולנו ממש עסוקים, 

ורובנו לא רוצים להפוך לשפים, 

ולכן הרבה טבעונים או צמחונים שאני מכירה אוכלים שוב ושוב את אותה מנה לא מזינה, פשוט כי אין זמן.

יש לזה סיבה אחת

חוסר ידע והבנה איך לבשל יותר אוכל בפחות זמן. 

וזה לא קשה או מסובך בכלל, 

רק צריך להכיר קצת את חומרי הגלם החדשים לנו, ללמוד טכניקה או שתיים, כמה טיפים, 

וכל העולם נפתח לנו ברגע.

נכון יש את הרגע הזה

שאנחנו מבשלים בסופ"ש ואומרים לעצמנו "האוכל הזה יספיק לי לכל השבוע" אבל עמוק בלב אנחנו יודעים ויודעות שזה יהיה נס אם ביום שני לא נזמין שוב וולט. אז זה בדיוק העניין, הבישולים אף פעם לא מספיקים כי אנחנו נוהגים לחשוב ש:

יותר מנות = יותר זמן מטבח = יותר עבודה

וכך מוותרים מראש.

אבל זה לא חייב להיות ככה!

זה קורה כי צורת הבישול שלנו היא לא יעילה, אנחנו בוחרים ובוחרות מתכונים שלא מתאימים לנו, ועושים טעויות קטנות ומיותרות בדרך…

אני רוצה לספר לך שלגמרי אפשר אחרת

אפשר לחדש ולגוון את המתכונים, לבשל אוכל טבעוני, בריא וטעים, בזמן ממש קצר, ושלגמרי יספיק לנו לכל השבוע, וזה בדיוק מה שאני מלמדת בסדנאות שלי.

למי הסדנאות מתאימות?

זוגות או יחידים

שמרגישים שהם חוזרים על אותן 2 ורבע מנות שוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב (תדמיינו שזה ממשיך עד עכשיו)

טבעוני/צמחוני

אם עברת לא מזמן לטבעונות או לצמחונות ושאלת את עצמך "מה אני אוכל עכשיו?" מעולה, הסדנה תראה לך שזה הרבה יותר מגוון וטעים ממה שחשבת.

מגוון מתכונים

התזונאית הכינה לך תפריט שבגדול מאפשר לך לאכול רק אורז לבן? תנחומיי, אני רוצה להרגיע אותך – אני הולכת לעבוד בשבילך ולמצוא לך כמה שיותר מתכונים מעולים שיעמדו בהגבלות שלך, גם אם זה אומר שאני ממציאה לך מתכונים במיוחד.

שדרוג ארוחות

מאז שהצטרפת לטבעונות לאמא שלך אין מושג מה להכין לך בארוחות משפחתיות, והיא אומרת "הכנתי קציצות, יש בהן רק ביצה אחת!" הסדנה היא זמן איכות כיפי שבסופו האוכל שלכן ישתדרג פלאים.

"למדנו מלא טכניקות חדשות ודברים שלא הכרנו מעולם הקונדטוריה ובכלל… רמה מאוד גבוהה של סדנא.
רציתי את הסדנא המתקדמת, סיוון ידעה להתאים לי את הסדנא למה שאני צריכה ולמדתי מלא!"

חן וצור

"אני אוכל הרבה דברים מעובדים, פעם ב.. אני משקיע באיזה מתכון, בסדנה של סיון הכנו 6 מנות גדולות וטעימות, תוך כדי הסדנה סיון לימדה אותי המון דברים שבכלל לא הכרתי, ואני יוצא מפה עם הבנה שאני יכול פעם בשבוע להכין מנות מדהימות, קלות ופשוטות לכל השבוע ובלי לעבוד קשה"

גור שחר

"סיון הרכיבה לי סדנה אישית למה שמתאים לי, היה פשוט כיף ממש, אני ואמא שלי למדנו המון על ייעול במטבח,
על לחסוך זמן, וגם אמא שלי שהיא לא טבעונית למדה לעבוד עם חומרי גלם בצורה טובה יותר!
אנחנו עד היום מכינים את המתכונים שלמדנו"

שי

סדנת בישול טבעוני בכיף

סדנת בישול ואפייה אשר נבנית באופן אישי עבורכם ועבורכן בה תלמדו לבשל אוכל טעים ובריא, שיוצא בדיוק כמו בתמונה (בלי קציצות מתפרקות, או תבשיל שרוף)

מוכנים? מוכנות?

אז איך זה עובד?

שלב א'

מבינה בדיוק מה נכון עבורך

קודם כל נדבר בטלפון ואני אבין בדיוק את המטרות שלך,
מה חשוב לך ועם מה היית רוצה לצאת מהסדנה. אני לוקחת בחשבון את כל המגבלות וההעדפות התזונתיות שלך ואנחנו נבין מה הכי טוב לך ללמוד. כך נחליט ביחד על התפריט, ולפיו אני אבנה סדנה שמתאימה בדיוק לך.

שלב ב'

ניפגש במטבח!

אנחנו ניפגש לסדנה כיפית,
חווייתית, שנבנתה בדיוק לצרכים והרצונות שלך, כך שיש רק אחת כזו בעולם. זאת לא סדנת הדגמה, אנחנו ליטרלי מבשלים את כל האוכל יחד בסדנה. בזמן הסדנה אני מדריכה על השימוש בחומרי גלם ותבלינים שונים, מסבירה את הטכניקות השונות ונותנת כמה שיותר טיפים, כדי שתצאו עם ארגז כלים שלם. כך שבהמשך תוכלו לקחת מתכונים מהאינטרנט, ותדעו בדיוק איך להכין אותם כך שיצאו בדיוק כמו בתמונה.

שלב ג'

הסדנה לעולם לא נגמרת (אני יודעת, זה נשמע קריפי, אבל תהיו איתי רגע…)

בסוף הסדנה תצאו עם ערימות של אוכל
(תבטלו בישולים לימים שאחרי הסדנה)
בנוסף, תקבלו את חוברת המתכונים של הסדנה  ואם זה לא מספיק (כן, אני אוהבת להגזים), אני גם פותחת לך גישה באתר שלי לספריית סדנאות בישול אונליין (יש שם איזה מיליון) וגם מעניקה לך את ספר המתכונים הדיגיטלי שלי עם למעלה מ100 מתכונים מנצחים, כדי שיהיה אפשר להמשיך לגוון בקלות.

בסוף הסדנה תדעו בדיוק איך לבשל בצורה מגוונת ויעילה בלי לבזבז המון זמן במטבח בלי רכיבים מוזרים כמו "שערה של חד קרן"

ובלי להשרות קטניות 7 שנים מראש.

"בישלנו ביחד אוכל טבעוני, וזה היה מהמם טעים מחדש ומרגש, אנחנו עדיין משתמשים במתכונים ובאתר שלה, ויש לה כלכך הרבה ידע"

יניב ושקד

"סיון התאימה לנו את הסדנה המושלמת, למדנו מלא דברים חדשים שאני בשוק שלא ידעתי עד עכשיו והכנו אוכל חבל על הזמן"

שקד

"איזה כיף לאכול את הדברים המדהימים שהכנו היום, בסדנה שהותאמה בדיוק למידותיי"

יעל

נשמע לך מעניין?

כל מה שצריך לעשות זה להשאיר פרטים כאן למטה, ואני אחזור אליך ואוכל להסביר לך בדיוק איך הכל עובד, ולהתאים לך את הסדנה המדויקת עבורך.

יאללה, בואו נדבר…

רגע, בואו נכיר

נעים מאוד, סיון טרם

"נו… אבל ברצינות"

טוב, טוב, לא לצעוק… אני קונדיטורית במקצועי ובעלת תשוקה עזה למטבח. כשפתחתי את ”קוקי כיף“ ב2014 זה היה במטרה להראות שהרבה יותר קל לבשל ולאפות ממה שזה נראה. אני תמיד ניגשתי לקונדיטוריה כמו לבישול, כי זה לא חייב להיות מאיים וסופר-מדויק ומחושב, ואני תמיד אוהבת לשבור סטיגמות.

בשנים האחרונות התמחיתי בסדנאות טבעוניות מותאמות אישית (במיוחד ל לא-טבעונים) כי חשוב לי להנגיש את המטבח הטבעוני.

זה יותר פשוט ממה שזה נראה.  ואני כאן כדי לעזור בזה

תפריט נגישות

Scroll to Top