vegan freinly
0
0
Subtotal: 0.00 

אין מוצרים בסל הקניות.

אין מוצרים בסל הקניות.

ארטיק/שייק/גלידת מנגו טבעית מ2 רכיבים!

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
בלנדר מוט/בלנדר/מעבד מזון
קל, מהיר, פשוט וטעים- ובמלא וריאציות!
אין מידע על מצרכים נדרשים לפוסט זה.
Print Friendly, PDF & Email

הקיץ נזכרתי בסרטון המתכונים הראשון שהכנתי
לפני 5 שנים.
הרבה לפני שהיה לי בלוג
או נוכחות רצינית במדיות.

הסרטון הראשון שהעלתי ליוטיוב שלי!

סרטון להכנת ארטיקי פירות:)

כל כך אהבתי את הארטיק מנגו-קוקוס שהייתי חייבת להכין אותו שוב עכשיו שהם בעונה,
לצלם ולכתוב הפעם מתכון מסודר.

תוך כדי ההכנה הבנתי שעם אוו מתכון אפשר להכין גם שייק או נייס קרים או גלידה…
אז זה כמו המלצה למתכון בסיס שאפשר ורצוי לשחק איתו;)

וכמו עם הסרטון ההוא-
פשוט תשחקו עם זה ותצרו מלא דברים טעימים.

ואל תשכחו לקרוא את ההערות…

 

מצרכים

ל8 ארטיקים בערך

3 כוסות מנגו (מתקבל בערך מ3 מנגו) טרי או קפוא
1 כוס קרם קוקוס (או יותר, ראו הערות)

אופציונאלי- כמה כפות מייפל (ראו הערות)

אופן ההכנה

טחנו הכל במעבד מזון/בלנדר למרקם חלק.

העבירו לכלי של ארטיקים והקפיאו לפחות שעתיים. תהנו!

* אפשר וכדאי להשתמש בעוד 1/2-1 כוס קרם קוקוס לקבלת ארטיק יותר קרמי.

*חשוב להשתמש במנגו מאוד בשל כדי שיהיה מספיק מתוק. 
תטעמו את התערובת, אם היא לא מתוקה- כדאי להוסיף כמה כפות מייפל לפני הטעם.
קחו בחשבון שלאחר ההקפאה הטעם נהיה פחות מתוק.

להכנת שייק- השתמשו במנגו קפוא והוסיפו קצת קרח/עוד כוס קרם קוקוס/חלב צמחי, או שהחליפו את קרם הקוקוס בחלב צמחי.

להכנת סמוד'י בול/ נייס קרים- השתמשו במנגו קפוא והוסיפו את קרם הקוקוס בהדרגה עד לקבלת המרקם הרצוי.

להכנת סורבה- עוד יותר מומלץ להוסיף מייפל, ואם תרצו תוצאה יותר קרמית אז עוד 1/2-1 כוס קרם קוקוס. העבירו לכלי מתאים והקפיאו לפחות 3 שעות. 
אפשר גם לוותר על הקרם, ואז עדיף פשוט לטחון מנגו קפוא וישר להגיש.

כלים לרכישה-

הערות והמרות

 כמובן שהרכבתי כאן את המרכיבים בקפידה כי הם הכי מתאימים לטעם שרציתי להשיג, וכל שינוי יוביל לתוצאה שונה.
 אני כותבת את ההמרות האפשריות, אבל קחו את זה בחשבון.
  • אפשר להחליף לשמנת צמחית או ליוגורט טבעוני
  • אפשר להחליף את המנגו או חלק ממנו בבננה. אפשר גם פרי אחר, אבל המרקם של המנגו/בננה בהקפאה קרמי במיוחד.
  • אפשר להוסיף קצת לימון לחובבי הז'אנר
  • לעוד מתכוני גלידות וארטיקים בקרו במדריך שלי לגלידה טבעונית ביתית
  • תבנית לארטיקים ניתן למצוא בחנויות לכלי בית ומטבח, וניתן להזמין באינטרנט (יש לינקים בסוף המתכון, ויש לי פוסט שלם בנושא)

שתפו:

Email
Facebook
Pinterest
WhatsApp

6 מחשבות על “ארטיק/שייק/גלידת מנגו טבעית מ2 רכיבים!”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים

תפריט נגישות

Scroll to Top

קורס חדש במחיר השקה מיוחד!

אם בא לך ללמוד אחת ולתמיד איך לאפות 
מטעמים טבעוניים מעולים
בקלות רבה
בלי חומרי גלם הזויים או מיכשור מקצועי
עם כל הידע שיעזור לך להצליח בכל פעם
ולקבל עצמאות וביטחון במטבח-

יש לי את הפיתרון בשבילך.

הקורס הדיגיטלי הכי מושקע ומקיף שלי בהשקה כרגע
ואני מציעה אותו במחיר מיוחד עד ה22.2