vegan freinly
0
0
Subtotal: 0.00 

אין מוצרים בסל הקניות.

אין מוצרים בסל הקניות.

עוגיות שיבולת שועל וצימוקים טבעוניות

זמן הכנה: 15 דקות
זמן אפייה: 12 דקות
רמת קושי: קל
אין צורך במכשירים מיוחדים
עוגיות מהירות וכיפיות!
אין מידע על מצרכים נדרשים לפוסט זה.
Print Friendly, PDF & Email

הנה מתכון שביקשו ממני כמה וכמה פעמים ולא יצא לי להכין עד עכשיו-

עוגיות שיבולת שועל וצימוקים!

אני כמובן תמיד מעדיפה עם שוקולד,

אבל צריך שהבלוג יהיה מגוון וזה…

וכמובן שמדובר במתכון ממש פשוט שרק דורש לערבב דברים בקערה ולזרוק לתנור, בנוהל;)

אז יאללה תהנו!

מצרכים

ל12 עוגיות

רטובים:
50 גרם (1/4 כוס) שמן צמחי
50 גרם (1/4 כוס) סוכר חום בהיר או דמררה
40 גרם (4 כפות שטוחות) רסק תפוחים
1 כפית תמצית וניל
יבשים:
45 גרם (1/3 כוס) קמח מלא
120 גרם (1 כוס) שיבולת שועל עבה
1 כפית אבקת אפייה
1/4 כפית קינמון
קורט אגוז מוסקט
1/4 כפית מלח
תוספות:
60 גרם (1/3 כוס) צימוקים

אופן ההכנה

1. חממו תנור ל170 מעלות טורבו.
2. ערבבו בקערה את כל החומרים הרטובים.
הוסיפו פנימה את היבשים וערבו היטב למרקם אחיד. הוסיפו את הצימוקים וערבבו פנימה.
3. צרו כדורים אחידים בגודל שתבחרו- התערובת ממש דביקה ונוזלית אז הכי נוח עם כף קפיצית של גלידה, או עם שתי כפות רגילותף- הניחו על מגש אפייה ושטחו עם הכף או עם יד רטובה.
4. אפו במשך 12 דקות. הוציאו והניחו להצטנן.

אל תשכחו לקרוא את ההערות למטה…

הערות והמרות

 כמובן שהרכבתי כאן את המרכיבים בקפידה כי הם הכי מתאימים לטעם שרציתי להשיג, וכל שינוי יוביל לתוצאה שונה.
 אני כותבת את ההמרות האפשריות, אבל קחו את זה בחשבון.
 
  • ניתן להשתמש באיזה שמן שתרצו ואיזה קמח שתרצו.
  • אפשר להחליף רסק לבננה מעוכה- קחו שחשבון שיהיה לזה טעם של בננה;)
  • אפשר להחליף צימוקים לפצפוצי שוקולד או אגוזים.
  • לתוצאה יותר קראנצ'ית אפשר לאפות עוד 2-3 דקות.

שתפו:

Email
Facebook
Pinterest
WhatsApp

12 מחשבות על “עוגיות שיבולת שועל וצימוקים טבעוניות”

  1. הי
    לדעתי כדאי לרשום מעל המתכון המהמם הזהרה: לא לטעום את העיסה לפני שהיא מגיעה לתנור, כי לא יישאר לכם מה לאפות

    1. היי:) ברמת העיקרון תמיד אפשר להחליף בין סוכרים, הבעיה היא המרקם. מייפל הוא נוזלי ולח בניגוד לסוכר גרגירי, מה שאומר שצריך לפצות עם עוד חומר גלם מה'יבשים', במקרה הזה- שיבולת שועל וקמח, ואני לא יודעת להגיד לך באיזו כמות, אבל הרעיון הוא להגיע לאותו המרקם של התערובת.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים

תפריט נגישות

Scroll to Top

קורס חדש במחיר השקה מיוחד!

אם בא לך ללמוד אחת ולתמיד איך לאפות 
מטעמים טבעוניים מעולים
בקלות רבה
בלי חומרי גלם הזויים או מיכשור מקצועי
עם כל הידע שיעזור לך להצליח בכל פעם
ולקבל עצמאות וביטחון במטבח-

יש לי את הפיתרון בשבילך.

הקורס הדיגיטלי הכי מושקע ומקיף שלי בהשקה כרגע
ואני מציעה אותו במחיר מיוחד עד ה22.2