vegan freinly
0
0
Subtotal: 0.00 

אין מוצרים בסל הקניות.

אין מוצרים בסל הקניות.

פאדג' שוקולד לבן ואוראו טבעוני מ4 רכיבים!

זמן הכנה: 20 דקות + קירור
רמת קושי: קל
לא צריך מכשירים מיוחדים
ממתק קל להכנה ומושלם לאכילה!
אין מידע על מצרכים נדרשים לפוסט זה.
Print Friendly, PDF & Email

כשהעלתי את המתכון שלי לחלב מרוכז טבעוני הגיעו מיד מלא שאלות בסגנון של מה אני מכינה איתו.

אבל אני באתי מוכנה!

אני מיד התחלתי להכין איתו דברים!

ידעתי שאני חייבת להכין ממנו פאדג'- מתק רך מתוק וכיפי, וממש קל ומהיר להכנה.

עלה לי בזיכרון של הפייסבוק פוסט מלפני 6 שנים עם תמונות של הפאדג' הזה, רק שזה היה לא טבעוני ולא הצלחתי למצוא בשום מקום את המתכון לזה… אבל הייתי נחושה להכין לזה גרסה טבעונית.

לאחר 2 ניסיונות-

הנה התוצאה המושלמת.

אפשר כמובן להכין מחלב מרוכז ביתי או קנוי:)

תהנו!

מצרכים

לתבנית אינגליש קייק

לחלק התחתון:
300 גרם (1/2 1 כוס) שוקולד לבן
150 גרם (כמעט 1/2 כוס) חלב מרוכז טבעוני
10 עוגיות אוראו
1/4 כפית מלח (אופציונלי)

לחלק העליון:
150 גרם (3/4 כוס) שוקולד מריר
150 גרם (כמעט 1/2 כוס) חלב מרוכז טבעוני
2 עוגיות אוראו

אופן ההכנה

1. הכינו את החלק התחתון: מדדו לקערה את השוקולד הלבן והחלב המרוכז. חממו 30 שניות במיקרוגל וערבבו היטב. עשו זאת עוד פעם אחת או שתיים עד שהכל נמס לגמרי.
שברו לקערה 10 עוגיות אוראו והוסיפו את המלח, וערבבו לפיזור אחיד.
שפכו לתבנית אינגליש קייק (רצוי לרפד אותה בנייר אפיה לשליפה קלה), יישרו לגובה אחיד והכניסו למקפיא ל20-30 דקות להתייצבות.
2. הכינו את החלק העליון: מדדו לקערה (אפשר לאותה הקערה) את השוקולד המריר והחלב המרוכז. חממו 30 שניות במיקרוגל וערבבו היטב. עשו זאת עוד פעם אחת עד שהכל נמס לגמרי ובמרקם אחיד. הוציאו את התבנית ושפכו אליה את התערובת ויישרו לגובה אחיד.
פוררו מעל 2 עוגיות אוראו ומחצו בעדינות כדי שיידבקו היטב לחלק העליון.
הקפיאו לפחות שעתיים.
3. חתכו: שלפו את הפאדג' מהתבנית והעבירו לקרש חיתוך. כדאי לתת לו כמה דקות להפשיר או לחמם את סכין גדולה, ואז חתכו לריבועים (או לאצבעות, או משולשים.. מה שתרצו).
ניתן לשמור במקרר עד שבועיים או בפריזר ל3 חודשים.

הערות והמרות

 כמובן שהרכבתי כאן את המרכיבים בקפידה כי הם הכי מתאימים לטעם שרציתי להשיג, וכל שינוי יוביל לתוצאה שונה.
 אני כותבת את ההמרות האפשריות, אבל קחו את זה בחשבון.
  • כאמור, ניתן למצוא חלב מרוכז טבעוני בכמה מהסופרים הגדולים ובחנויות הטבע, וניתן להכין לבד בקלות:)
  • ניתן למצוא שוקולד לבן טבעוני מעולה בחנויות המתמחות באפייה (נקרא לרוב שוקולד לבן פרווה)

שתפו:

Email
Facebook
Pinterest
WhatsApp

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים

תפריט נגישות

Scroll to Top

קורס חדש במחיר השקה מיוחד!

אם בא לך ללמוד אחת ולתמיד איך לאפות 
מטעמים טבעוניים מעולים
בקלות רבה
בלי חומרי גלם הזויים או מיכשור מקצועי
עם כל הידע שיעזור לך להצליח בכל פעם
ולקבל עצמאות וביטחון במטבח-

יש לי את הפיתרון בשבילך.

הקורס הדיגיטלי הכי מושקע ומקיף שלי בהשקה כרגע
ואני מציעה אותו במחיר מיוחד עד ה22.2