vegan freinly
0
0
Subtotal: 0.00 

אין מוצרים בסל הקניות.

אין מוצרים בסל הקניות.

לקט מתכונים לפורים!

ריכזתי לך את כל המתכונים הפורימיים שלי לפוסט אחד שימושי;)
אין מידע על מצרכים נדרשים לפוסט זה.
Print Friendly, PDF & Email

והנה שוב אני מגיעה לקראת חג כלשהו
עם הלשון בחוץ
ומגלה שוב
שההחלטות מה להכין נעשות עד שבוע מראש..
אבל אני פה בשביל מי שכמוני.
הדחייניות
המפוזרות
אלה שפועלות תחת לחץ
בדקה ה90
אני כאן בשבילכן אחיותיי
ואני מרכזת לכן הכל במקום אחד
כדי שלא תצטרכו להתאמץ.

(אפילו עמלתי על חוברת מתכונים שלמה לחג)

אז בואו נתחיל!

נתחיל עם אוזני המן:)

אני יוצרת את המתכונים שלי על בסיס שמן
מתוך הבנה שקשה ויקר למצוא תחליפי חמאה
ושהדעות חלוקות לגבי הטעם, הבריאות ולגבי הטעם של שמן קוקוס
אז אני מעדיפה לעבוד יותר קשה על פיתוח המתכון
כדי לתת פיתרון חלופי זול ונוח.
זה גם מאפשר להכין את הבצק רק עם קערה וכף:)

אז בואו נעבר על המתכונים שכבר קיימים בבלוג-
קודם כל יש לנו אוזני המן במילוי גנאש שוקולד, כי הכי פשוט=הכי טעים.
אפשר גם לעלות רמה ולהכין בצק חמאת בוטנים במילוי פאדג' בראוניז!
אפשר גם להתייחס לאוזני המן כמו מיני-טארטים ולהכין אותם בטעם פאי תפוחים ופאי פקאן:)
השנה החלטתי להתפרע והכנתי אוזני המן מבצק פיסטוק במילוי תותים ושוקולד לבן ויצא היסטרי.
האמת שגם הכנתי בטעם סניקרס, בטעם בייגלה, ובטעם גביניות
וגם גרסאות ללא גלוטן-
אבל זה כבר בחוברת החדשה לחג;)

אוזן המן ענקית?

אפשר גם להיות יצירתית (או עצלנית, בקטע טוב) ולהכין אוזן המן אחת ענקית.
אז בואו נחקור את מתכוני הגאלטים שלי (הדרך הכי פשוטה להכין טארט)
ותוכלו לבחור גאלט ולסגור אותו בצורת משולש במקום עיגול;)
קודם כל יש את הגאלט המלוח שלי בטעם גבינה, פטריות ותרד, שהכנתי פעם לפורים ולכן הוא כבר בצורת משולש.
יש את הגאלט שקדים-שוקולד-תותים שהוא תמיד להיט.
יש גאלט גבינה ותפוחים שהוא טעים בצורה בלתי רגילה,
וגאלט שקדים ואגסים חדש ומדליק
וכמובן שיש את הגאלט המרשים בטעם פיסטוק ודובדבנים!

מה עוד נשים במשלוחי מנות?

יש מלא אפשרויות מגניבות!
קודם כל הלהיט הנצחי- צנצנת מתנה להכנת עוגיות🙂 רק צריך להוסיף שמן וחלב צמחי והקסם קורה, מתנה מושלמת.
ואם תרצו להכין עוגיות למשלוח- יש לי יותר מדי אפשרויות אז עדיף לגשת מהר ללקט העוגיות שלי…
אפשר כמובן להכין חטיפים וממתקים!
קודם כל זה מגניב להכין גרנולה ולעטוף אותה,
כמובן שתמיד מגניב להכין פופקורן מקורמל, או פשוט פופקורן במגוון טעמים.
יש גם פאדג' אנגלי שזה ממתק מדהים שגם אותו אפשר להכין בכמה טעמים.
אני ממליצה גם על אגוזים מקורמלים מצופים כי זה ממכר ונשמר טוב.

ולסיום, עוד מטעמים שאפשר לאפות:)

אז מה הכי פשוט ונוח?

חיתוכיות בננה פאדג' זה מושלם (יש גם מאפינס בננה ללא גלוטן)

גם מאפינס שוקולד זה תמיד להיט (יש גם ללא גלוטן)

וכמובן שגם מאפינס מלוחים (יש גם ללא גלוטן)

אז שיהיה חג שמח!

מתה כבר לראות מה תכינו;)

שתפו:

Email
Facebook
Pinterest
WhatsApp

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים

תפריט נגישות

Scroll to Top

קורס חדש במחיר השקה מיוחד!

אם בא לך ללמוד אחת ולתמיד איך לאפות 
מטעמים טבעוניים מעולים
בקלות רבה
בלי חומרי גלם הזויים או מיכשור מקצועי
עם כל הידע שיעזור לך להצליח בכל פעם
ולקבל עצמאות וביטחון במטבח-

יש לי את הפיתרון בשבילך.

הקורס הדיגיטלי הכי מושקע ומקיף שלי בהשקה כרגע
ואני מציעה אותו במחיר מיוחד עד ה22.2