vegan freinly
0
0
Subtotal: 0.00 

אין מוצרים בסל הקניות.

אין מוצרים בסל הקניות.

לביבות גבינה מלוחות טבעוניות עם צזיקי טבעוני

זמן הכנה: 40 דקות
רמת קושי: קל
אין צורך במכשירים מיוחדים
כמו מיני פנקייקים גבינתיים עם המטבל הטעיםםם הזה
אין מידע על מצרכים נדרשים לפוסט זה.
Print Friendly, PDF & Email

די, מתכון אחרון לחנוכה.

הפעם את כל הרקע להכנת המתכון כבר נתתי בסרטון…

אז נסתפק בלומר שזה ממש טעים וכיפי!

ואומר גם שמדובר בשיתוף פעולה עם הגבינות של מעדני הטבע ואוטופי שאני אוהבת מאוד,
ושחן (שאני מציינת אותו בסרטון) הוא קולגה שהפך לחבר. אנחנו מכירים כבר שנים ולומדים אחד מהשניה המון ואני מעריכה אותו ואת העבודה שלו בטירוף ומאוהבת בגבינות שלו. הוא מוכשר מאוד מאוד ואוהב מאוד את מה שהוא עושה וזו באמת זכות מבחינתי לעבוד איתו ועם הגבינות הטעימות שלו:)

וגם יש לנו 10% הנחה על הרכישות באתר עד יום ראשון ה17.12 עם הקוד cookie10

כלים לרכישה-

מצרכים

ללביבות: (יוצאות בערך 30 מיני לביבות)
1 כוס + 2 כפות (160 גרם) קמח לבן
1.5 כפית אבקת אפייה
1/2 כפית מלח
2/3 כוס (175 גרם) לבאנה טבעונית של מעדני הטבע
1 כוס (240 גרם) חלב סויה לא ממותק
לציזיקי:
150 גרם יוגורט בלקני טבעוני של אוטופי
מלפפון אחד בינוני
1-2 גבעולי שמיר
1 גבעול בצל ירוק
2 שיני שום כתושות
כף לימון
חצי כפית מלח

אופן ההכנה

מדדו לקערה את כל רכיבי הלביבות וערבבו היטב רק עד להגעה למרקם אחיד- לא לערבב יותר מדי. ההכנה היא בדיוק כמו פנקייקים-
חממו מעט שמן במחבת, ובעזרת מצקת או כוס מדידה או כף קפיצית- שפכו תלוליות מהבלילה למחבת החמה. לאחר כשתי דקות הפכו, וכששני הצדדים מוכנים- העבירו לצלחת והגישו.
(אם תרצו אותן יותר תפוחות ושמנות- ערבבו לתערובת קצת יותר קמח, תרצו אותן יותר שטוחות- יותר חלב/מים)
להכנת הציזיקי:
קצצו דק מלפפון, שמיר, בצל ירוק ושום והעבירו לקערה יחד עם שאר הרכיבים וערבבו היטב. תטעמו ותקנו תיבול לפי הצורך. הגישו לצד הלביבות.

 

(המתכון נוצר בשיתוף פעולה עם מעדני הטבע אוטופי)

הערות והמרות

 כמובן שהרכבתי כאן את המרכיבים בקפידה כי הם הכי מתאימים לטעם שרציתי להשיג, וכל שינוי יוביל לתוצאה שונה.
 אני כותבת את ההמרות האפשריות, אבל קחו את זה בחשבון.
  • אפשר להחליף את הקמח בתערובת ללא גלוטן, במקרה כזה אני ממליצה להשתמש ב30 גרם קמח שקדים עם 100 גרם תערובת לל"ג, או 130 גרם תערובת לל"ג.. (אפשר לקנות או להכין לבד)
  • אני כאמור הכנתי את הציזיקי בלי השמיר ויצא נפלא, אפשר לוותר עליו או על הבצל.
  • אפשר להשתמש באבקת שום במקום שום.
  • אפשר להוסיף תיבול לפנקייקים, כמו אבקת שום וזעתר ושמרי בירה, אני אהבתי ככה וכי ידעתי שאוכל אותם עם מטבל אבל זה לגמרי יוסיף.
  • וגם יש לנו 10% הנחה על הרכישות באתר עד יום ראשון ה17.12 עם הקוד cookie10
  • אפשר כמובן להשתמש ביוגורט טבעוני טבעי אחר- גם במקום הלבאנה (או בלבאנה אחרת או בגבינה טבעונית למריחה).
  • לעוד מתכונים לחנוכה הורידו את החוברת המיוחדת:)
  • להמלצות על כלים שישדרגו לך את המטבח כנסו לכאן:)
  • לסדנאות החינמיות שלי כנסו לכאן.

שתפו:

Email
Facebook
Pinterest
WhatsApp

2 מחשבות על “לביבות גבינה מלוחות טבעוניות עם צזיקי טבעוני”

    1. תמיד אפשר להחליף בין קמח לבן לכוסמין לבן. בשביל להחליף למלא צריך להוסיף עוד קצת חלב.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים

תפריט נגישות

Scroll to Top