vegan freinly
0
0
Subtotal: 0.00 

אין מוצרים בסל הקניות.

אין מוצרים בסל הקניות.

קורס דיגיטלי חדש!

איך אפשר להכין

מאפים מרשימים טבעוניים לשבועות בבית בקלות?!

לכל מי שרוצה להרשים עם הדברים הכי טעימים בלי מאמץ מיותר

במחיר השקה!

בא לך להפציץ בחג עם עוגה טבעונית שווה

לא בא לך להתפשר ולאכול רק פירות וירקות בארוחת החג...

והרי הכי טוב להכין לבד, אבל מפחיד להסתבך

אין צורך להתפשר יותר:)

לא תאמינו כמה זה פשוט

ניתן לרכוש עכשיו בהנחה את הקורס שיסגור לך את הפינה

וילמד אותך

איך אפשר להכין עוגות ומאפים מלוחים בסגנון גבינתי בבית בקלות!

והכל טבעוני וממצרכים נגישים:)

הירשמו לרכישת הקורס:

מה כולל הקורס:

מה תלמדו?
חלק 1: עוגות גבינה!
– עוגת גבינה אוכמניות (ללא אפייה וללא גלוטן)
– עוגת גבינה פירורים
– עוגת גבינה אפויה עם קראסט שוקולד צ'יפס

חלק 2: מאפים מלוחים!
– קיש פטריות ובצל
– בוריקיטס מהירים
– בית לזית ושבלולי פיצה

מעבר למתכונים עצמם תקבלו המון הסברים וטיפים– 
על חומרי הגלם, על הטכניקה של ההכנה, ועוד.
כך שתקבלו הבנה עמוקה יותר של המתכונים,
ותוכלו לקבל יותר עצמאות וביטחון במטבח.
ההדרכה המפורטת גם מביאה לכך שתצליחו על הפעם הראשונה,
ותוכלו ליישם את הידע שתקבלו גם במתכונים אחרים.

למי זה מתאים? לכל מי שרוצה להכין לבד עוגות גבינה טבעוניות מעולות ומאפים מלוחים גבינתיים טעימים בלי להסתבך,
ולדאוג להצלחה בטוחה.
גם ללא ניסיון קודם, ללא מצרכים הזויים, ללא בלגן במטבח.
כן תצטרכו בלנדר שיכול לטחון אגוזים.

מתי ואיפה זה קורה? מדובר בסדנה דיגיטלית, ככה שהכל כבר צולם וקיים בעמוד אחד גם גישה בלעדית לכל החיים.

מה אורך השיעורים?  הקורס מחולק ל6 שיעורים שכל אחד נע בין 8 ל25 דקות, שמצטברים ל95 דקות של תוכן.

מה עוד תקבלו? חוברת מתכונים של הקורס, גישה לקבוצת וואטסאפ של הקורס שם תוכלו לשתף ולהתייעץ ולקבל מענה ממני, והנחה לקורס האפייה הגדול שלי.

וגם 100% אחריות! אם תקשיבו לשיעורים ותכינו את המתכונים-
ולא תהיו מרוצים/מרוצות- תוכלו לקבל החזר כספי מלא.
כל הסיכון עלי- לא עליך.

6 שיעורים שמצטברים לתוכן של שעה וחצי 

הסבר מקיף על חומרי הגלם, טכניקה, תהליכים, והגעה למרקמים וטעמים נכונים

חוברת מתכונים מעוצבת ונוחה

גישה לקבוצת וואטסאפ למענה על שאלות

מלאו פרטים כדי להירשם לקורס:

יוצרת ומדריכת הקורס -

סיון טרם מ"קוקי כיף"

קונדיטורית טבעונית שמתמחה בסדנאות בישול ואפייה מותאמות אישית

אני בוגרת אסטלה העובדת כקונדיטורית בעשר שנים האחרונות
כשכירה וכעצמאית
בעבר העברתי חוגי אפייה לילדים
וב4 השנים האחרונות אני בעיקר מעבירה סדנאות מותאמות אישית
של בישול ואפייה לכל גיל וצורך.

הייתי הקונדיטורית של "ריינבו" ו"אלפקה בר"
וכיום מעבירה סדנאות פרונטליות ואונליין, מנהלת בלוג מתכונים,
בעלת הפודקאסט "לא אפויה", ומעבירה סיורי אוכל טבעוניים.

במעבר לטבעונות/בהפחתת מוצרי חלב
תמיד אומרים לי כמה שקשה לוותר על הגבינות,
וכמה שזה מתסכל למצוא משהו למרוח על הלחם,
לסגור את הפינה,
בלי לשנות כל חודש מוצרים ממש יקרים
ועם שליטה על מה שנכנס לנו לגוף

ואני תמיד שואפת למצוא פתרונות פשוטים לנגישים
לתזונה טבעונית יומיומית
ולכן פיתחתי את המתכונים האלה וצילמתי את הקורס הזה.
אני רוצה שתקבלו שליטה ועצמאות
ותוכלו להכין מאפים לבד בבית בקלות.
והוספתי כמה שיותר הסברים וטיפים
כדי שתוכלו להבין הכל 
ולקבל כמה שיותר עצמאות וביטחון במטבח
וכדי שתצליחו הכל על הפעם הראשונה!

שינוי תזונתי מצריך למידה חדשה והרגלים חדשים,
אבל זה לא אומר שזה צריך להיות קשה או בלתי אפשרי.

הקורס הזה יימכר ב329 ש"ח
והוא למעשה חלק מתוך קורס האפייה הגדול שלי
שכולל עוד המון שיעורי אפייה- תיאורטיים ומעשיים
כדי ללמד הכל על אפייה טבעונית.

אבל כדי שהמידע הזה באמת יהיה כמה שיותר נגיש,
ולכבוד שבועות- מתוך רצון שלכמה שיותר יהיה חג טעים 
גם ללא חלב-
אני משיקה את הקורס הזה בנפרד ב25% הנחה!!!

247 ש"ח בלבד!!

המבצע הזה תקף עד ה11.6
עם קוד הקופון: שבועות
(למי שרכשו את קורס הגבינות יש הנחה נוספת, אז אם תרצו את שניהם- עדיף לרכוש את הגבינות קודם או לדבר איתי)
 
ימים
שעות
דקות
שניות

הירשמו כדי לרכוש את הקורס:

 

תפריט נגישות

Scroll to Top