קורס דיגיטלי חדש!

איך אפשר

להכין גבינות טבעוניות בבית בקלות?!

לכל מי שרוצה גבינות ללא חלב בריאות יותר וזולות יותר ליום-יום

במחיר השקה!

החלטת להוריד חלב מהתפריט אבל אין מה למרוח על הלחם…

לא בא לך להתפשר על הטעם והבריאות!

לקנות גבינה טבעונית זה כבר מותרות?

אין צורך להתפשר יותר:)

לא תאמינו כמה זה פשוט

ניתן לרכוש עכשיו בהנחה את הקורס שיסגור לך את הפינה

וילמד אותך

איך אפשר להכין גבינות טבעוניות רכות טעימות ובריאות בבית בקלות!

הירשמו לרכישת הקורס:

מה כולל הקורס:

מה תלמדו?
חלק 1: איך להכין יוגורט מקשיו ומסויה (ותבינו איך להבין מחומרים נוספים) בעזרת פרוביוטיקה או סטארטר, איך להתסיס נכון, איך לשלוט בטעם ובמרקם.

חלק 2: איך להכין גבינה למריחה עם או בלי פרוביוטיקה. איך להגיע לטעם ולמרקם הרצויים (מרקם של גבינה לבנה, או גבינת שמנת וכו') ואיך להוסיף לה טעמים (ולהפוך אותה לגבינת זיתים, שום שמיר, עגבניות, לבאנה)

חלק 3: איך להכין גבינת פטה אפויה משקדים עם כל הטריקים.

חלק 4: איך להכין גבינת מוצרלה– איך להכין אותה מסויה או מקשיו, איך להכין ממנה גוש יציב לגירוד, או כדורי מוצרלה, עם או בלי מייצבים, איך להגיע למרקם הרצוי ואיך לאפות איתה נכון.

חלק 5:
איך להכין גבינת סויה- ממש תהליך גיבון– שמוביל לגבינת שמנת מלאת חלבון, או לגבינת ריקוטה, או ממש להכין טופו ממנה. 

למי זה מתאים? לכל מי שרוצה להתחיל להכין גבינות טבעוניות פשוטות וטעימות לבד, לכל הרמות, גם ללא ניסיון קודם במטבח. 
רצוי שיהיה לך בלנדר בשביל שיהיו לך כל האפשרויות, אך רוב המתכונים לא מצריכים בלנדר.

הקורס מלווה בכתוביות אז הוא גם מתאים לכבדי שמיעה.

מתי ואיפה זה קורה? מדובר בסדנה דיגיטלית, ככה שהכל כבר צולם וקיים בעמוד אחד גם גישה בלעדית לכל החיים.

מה אורך השיעורים?  הקורס מחולק ל19 שיעורים של כמה דקות, שמצטברים ל94 דקות של תוכן.

מה עוד תקבלו? חוברת מתכונים של הקורס, גישה לקבוצת וואטסאפ של הקורס שם תוכלו לשתף ולהתייעץ ולקבל מענה ממני, והנחה לקורס האפייה הגדול שלי.

19 שיעורים שמצטברים לתוכן של שעה וחצי 

הסבר מקיף על חומרי הגלם, טכניקה, תהליכים, והגעה למרקמים וטעמים נכונים

חוברת מתכונים מעוצבת ונוחה

גישה לקבוצת וואטסאפ למענה על שאלות

מלאו פרטים כדי להירשם לקורס:

יוצרת ומדריכת הקורס -

סיון טרם מ"קוקי כיף"

קונדיטורית טבעונית שמתמחה בסדנאות בישול ואפייה מותאמות אישית

אני בוגרת אסטלה העובדת כקונדיטורית בעשר שנים האחרונות
כשכירה וכעצמאית
בעבר העברתי חוגי אפייה לילדים
וב4 השנים האחרונות אני בעיקר מעבירה סדנאות מותאמות אישית
של בישול ואפייה לכל גיל וצורך.

הייתי הקונדיטורית של "ריינבו" ו"אלפקה בר"
וכיום מעבירה סדנאות פרונטליות ואונליין, מנהלת בלוג מתכונים,
בעלת הפודקאסט "לא אפויה", ומעבירה סיורי אוכל טבעוניים.

במעבר לטבעונות/בהפחתת מוצרי חלב
תמיד אומרים לי כמה שקשה לוותר על הגבינות,
וכמה שזה מתסכל למצוא משהו למרוח על הלחם,
לסגור את הפינה,
בלי לשנות כל חודש מוצרים ממש יקרים
ועם שליטה על מה שנכנס לנו לגוף

ואני תמיד שואפת למצוא פתרונות פשוטים לנגישים
לתזונה טבעונית יומיומית
ולכן פיתחתי את המתכונים האלה וצילמתי את הקורס הזה.
אני רוצה שתקבלו שליטה ועצמאות
ותוכלו להכין גבינות טבעוניות לבד בבית בקלות.
שתוכלו לבחור באיזה חומרי גלם להשתמש ולאיזה מרקם וטעם להגיע בהתאם לרצונות והצרכים הרלוונטיים.

שינוי תזונתי מצריך למידה חדשה והרגלים חדשים,
אבל זה לא אומר שזה צריך להיות קשה או בלתי אפשרי.

ימים
שעות
דקות
שניות

הקורס הזה שווה לפחות 350 ש"ח
(למרות שהוא יחסוך לך הרבה יותר כסף…)
כי הוא סופר שימושי ומשדרג את היום-יום
ונותן בסיס משמעותי להמשך.

אבל כדי שהמידע הזה באמת יהיה כמה שיותר נגיש,

אני משיקה אותו במחיר מבצע של

189 ש"ח בלבד!!

ל200 הרוכשות והרוכשים הראשונים:) 

הירשמו כדי לרכוש את הקורס:

 

תפריט נגישות

Scroll to Top